About Random life

 

Renaz Ebrahimi ja Roza Ahmad perustivat Random Lifen vuonna 2014 alustaksi uuden sukupolven luoville tekijöille toteuttaa haaveidensa projekteja omaehtoisesti. Blogista lähtenyt idea muuttui nopeasti omaa sisältöä tuottavaksi, tapahtumia ja ohjelmapalveluja tarjoavaksi yritykseksi, jona se toimii tänäkin päivänä.

Random Life tunnetaan parhaiten vuosina 2017 ja 2018 pyörineenä, Renaz Ebrahimin vetämänä radio-ohjelmana, joka toi kuulijakunnalleen tärkeimmät uutiset musiikki- ja kulttuurialalta yhteiskunnallisia ilmiöitä kaihtamatta. Vuoden 2018 lopulla Random Life siirtyi kokonaan Renaz Ebrahimin johdettavaksi Roza Ahmadin keskityttyä muihin tehtäviin.

Viisi vuotta perustamisen jälkeen Random Life on edelleen tuore kulttuurikentän inspiroiva ja haastava voima, joka rohkaisee puhumaan avoimemmin aroistakin aiheista hauskanpitoa unohtamatta.

IMG_6393.JPG
 

about Renaz Ebrahimi

Kuva: Camilla Hanhirova

Kuva: Camilla Hanhirova

Renaz Ebrahimi on järjestökentältä (mm. Moniheli ry, Monika-Naisten liitto ry, UrbanApa ry) kulttuurituotanto-opintojen kautta radiolle tiensä löytänyt media-alan monitekijä ja musanörtti. Keskustelua herättävät ja yhteiskunnallisesti merkittävät aiheet, lähestyttävä ote sekä kuulijan haastaminen yhdistävät Renazin töitä alustasta riippumatta.

Toimittajana ja puhujana Renazia on kiitelty rohkeudesta tuoda henkilökohtainen tarinansa esiin yhteisen edun vuoksi niin kouluissa kuin mediassakin. Renazin toimittamia juttuja ja lähetyksiä on katsottu ja kuunneltu mm. Bassoradiolla, YleX:llä, Radio Helsingillä, Ruskeat Tytöt Mediassa sekä Yle Kioskilla.

DJ Renazin selektiot painottuvat hip hop ja r’n’b -genreihin, mutta myös afrobeat, grime, trap, soul ja pop musiikki ovat lähellä sydäntä. Renaz on kolmasosa Mellow Yellow Club:ia, joka pyrkii turvallisempien tilojen luomiseen rikkoen samalla kävijäennätyksiä Helsingin klubiskenessä.

D81_5670.jpg